Laatste nieuws

IK WEET WAT VAN STERKE DRANK

‘Ik weet wat van Sterke Drank’ is een boekje met handige basiskennis voor uw medewerker(s) en kan ook een effectief promotie instrument zijn. Deze is financieel mogelijk gemaakt dankzij de Stichting Sociaal Fonds Slijterijen en tot stand gekomen onder auspiciën van de Koninklijke SlijtersUnie, Stichting Wijn Onderwijs Nederland (SWON) en FHKN.

De uitgave is een mooi middel om uw klant meer te leren over gedistilleerd. Bovendien is inmiddels een dertigtal door de wijnacademie aanbevolen docenten opgeleid om bijbehorende cursusavonden te geven in het hele land. Het eerste exemplaar van IK WEET WAT VAN STERKE DRANK werd op 9 juni aangeboden aan Felix Wilbrink, culinair journalist van de Telegraaf, een waar ambassadeur van de Slijters.

De eerdere uitgave ‘Ik weet wat van wijn’ uit 2013 heeft al vele duizenden mensen gestimuleerd zich meer in het product te verdiepen. Wij verwachten dat ook deze uitgave met enthousiasme zal worden ontvangen.

Op de Dranken en Pakket Expo in Houten van 6 en 7 september wordt het nieuwe Slijtersbasisdiploma gepresenteerd, waar beide boekjes onderdeel van vormen.

U kunt bestellen door een mail te sturen naar info@snapbv.nl.
Onderstaand een staffelprijslijst.

PRIJZENSTAFFEL ‘IK WEET WAT VAN STERKE DRANK

De uitgaves zijn rechtstreeks te bestellen bij SNAP BV (info@snapbv.nl).Hiervoor geldt de volgende staffel exclusief verzendkosten (6,95 per pakket)

3,00 euro ex 6% btw per stuk bij bestelling van 10-70 stuks
2,85 euro ex 6% btw per stuk bij bestelling van 71-140 stuks
2,75 euro ex 6% btw per stuk bij bestelling van 141-280 stuks
2,50 euro ex 6% btw per stuk bij bestelling van 281-700 stuks
Meer dan 700 stuks? Prijs aanvragen bij de Slijterunie

Losse verkoop op beurzen via FHKN-medewerkers: 3 euro per stuk.

Online zijn losse boekjes te bestellen via www.fhkn.nl: 5 euro per stuk (incl verzendkosten)

 

Tags: