Pinnen

De SlijtersUnie streeft naar een zo efficiënt en veilig mogelijke slijterijbranche. Meer pinnen past helemaal in dit beleid. Hieronder worden de belangrijkste voordelen van pinnen op een rijtje gezet:
Kosten efficiënt
Uit uitgebreid onderzoek van de EIM is gebleken dat pintransacties en contante betalingen elkaar qua kosten niet veel meer ontlopen. Wanneer er al een pinterminal is aangeschaft zijn de pintransacties vaak goedkoper dan contante betalingen. Hoe meer er wordt gepind, hoe lager de kosten.
Veiligheid
Veiligheid is een belangrijk argument om meer pinnen te promoten. Naarmate er meer gepind wordt, is er minder contant geld aanwezig en wordt de slijter minder aantrekkelijk voor overvallers. Dat is veilig voor u, uw personeel èn uw klanten.
Fouten
Er is minder kans op fouten (teveel wisselgeld teruggeven) en minder kans op het ontvangen van vals geld.
Service
Tegenwoordig verwacht de klant overal te kunnen pinnen. Maar ook voor u is het gemakkelijker. Zo hoeft u minder geld te tellen, minder naar de bank te brengen (met wellicht een lagere verzekeringspolis) en heeft u alle transacties inzichtelijk. Nieuwe technische ontwikkelingen, zoals mobiel betalen, contactloos betalen en retourpinnen, zullen het de consument in de toekomst steeds gemakkelijker maken.
Zoals gezegd biedt pinnen veel voordelen. Op het moment van afrekenen besluiten klanten vaak hoe te betalen. De grootste winst wordt behaald, wanneer u dan aangeeft: U kunt ook pinnen.

Want als u het vraagt, dan pint uw klant!

Voor meer informatie over pinnen, telecomverbindingen en betaalterminals
verwijzen wij u graag door naar:

www.betaalterminal.nl
www.slimmepinpakketten.nl
www.pinnenplus.nl