Ledenvoordelen

Welkom bij de Koninklijke Slijtersunie. Als lid van onze vereniging krijgt u toegang tot ondersteuning en waardevolle middelen, speciaal gericht op het versterken van uw slijterij. Samen met collega’s in de branche staat u sterker en bent u klaar om de uitdagingen van de markt met vertrouwen aan te gaan. Ontdek hoe wij u kunnen helpen succesvol te blijven.

Lobby: Actieve belangenbehartiging bij de overheid en andere instanties om gunstige wet- en regelgeving voor slijters te bevorderen.

Individueel advies: Toegang tot deskundig juridisch en bedrijfskundig advies, specifiek gericht op de uitdagingen van de slijtersbranche.

Netwerk: Mogelijkheid om te netwerken met collega’s in de branche, wat kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en uitwisseling van ideeën.

Informatie en aspiratie: Regelmatige updates over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt via nieuwsbrieven het verenigingsblad Klare Taal

Producten en diensten: Toegang tot  producten en diensten die speciaal zijn ontwikkeld voor slijterijen, zoals promotiecampagnes en marketingtools.